Wednesday, May 28, 2008

Garbage truck..




I hopped in a taxi and we took off for the airport.
We were driving in the right lane when suddenly a black car jumped out of a parking space right in front of us.
My taxi driver slammed on his brakes, skidded, and missed the other car by just inches!
The driver of the other car whipped his head around and started yelling at us
. My taxi driver just smiled and waved at the guy. And I mean, he was really friendly.
So I asked, "Why did you just do that? This guy almost ruined your car and sent us to the hospital!"
This is when my taxi driver taught me what I now call, "The Law of the Garbage Truck."
He explained that many people are like garbage trucks. They run around full of garbage, full of frustration, full of anger and full of disappointment. As their garbage piles up, they need a place to dump it and sometimes they'll dump it on you.
Don't take it personally.
Just smile, wave, wish them well and move on.
Don't take their garbage and spread it to other people at work, at home, or on the streets.
The bottom line is that successful people do not let garbage trucks take over their day.
Life's too short to wake up in the morning with regrets, so "Love the people who treat you right. Pray for the ones who don't."

Friday, May 23, 2008

Malaysian quotes

MALAYSIAN QUOTES....

..'ACT OF GOD'

..'CLOSE ONE EYE'

..'BEHAVING LIKE MONKEYS'

..'BIG FOOT'

..'BIG MONKEY'

..'BERUK'

..'POLITICAL PROSTITUTES'

..'GOBLOK'

..'BOCOR SETIAP BULAN'

..'SEMUA OK BOSS'

..'TOILETS ARE LIKE NEW BRIDES'

..'GAJAH SARKAS'

..'PKR-PROJEK KHINZIR RASAKSA'

..'BN-BABI NASIONAL ATAU BABI NEGARA'

..'DURI DALAM DAGING'

..'LOOK LIKE ME,TALK LIKE ME'

..'I DONT REMEMBER'

..'CORRECT,CORRECT,CORRECT'


Ada lagi nak tambah kah?

Monday, May 19, 2008

..some people..very lucky.arh


Dugaan pasang 4
Oleh Nasharuddin Muhammad dan Ahmad Rabiul Zulkifli
am@hmetro.com.my

KUALA TERENGGANU: Mahkamah Tinggi Syariah di sini, semalam, meminta pemandu lori, Mohamed Nor Awang, 57, yang memiliki tiga isteri mengemukakan saksi bagi menyokong keterangan diberikannya untuk berkahwin kali keempat.

Hakim Shaikh Ahmad Ismail membuat keputusan itu selepas tidak berpuas hati dengan keterangan tambahan diberikan Mohamed Nor berhubung status kewangannya tanpa mengemukakan catatan lengkap pendapatan bulanannya serta alasan kukuh untuk berkahwin kali keempat selepas mempunyai tiga isteri.

Menurut Shaikh Ahmad, persetujuan ketiga-tiga isteri pemohon yang bersetuju memberi kebenaran dan menyokong permohonan suami mereka bernikah lain serta pengakuan pemohon yang mendakwa mampu dari segi zahir dan batin belum memadai bagi mahkamah membuat keputusan untuk membenarkan permohonan itu.


.....Nak Pasang lebih pun susah walaupun isteri-isteri dah setuju...
Agak nya apa ilmu Encik Abang tu pakai...bolehlah kawan-kawan ziarah abang ni kat Terengganu

...Hakim mempunyai reasons yang tersendiri dan menyiasat keupayaan encik Abang ni dari segi zahir(kewangan) dan dari segi batin.(how?..maybe pengakuan dari isteri-isteri nya)sebelum meluluskan permohonan beliau..
Dari lapuran akhbar Abang ni dah mempunyai ramai anak..ya lah rezeki ditangan tuhan tapi dengan pendapatan 1500 cukupah?

Anyway...gua respek kat abang ni...jom pi Terengganu..mintak tips dari abang ni...

Friday, May 16, 2008

Selamat Hari Guru.....







Gambar bersama guru-guru dan classmate di Sek Men Sains Tuanku Syed Putra Perlis tahun 1975 hingga 1979.







Pesan Allahyarham emak saya..kita mesti menghormati guru-guru kita...guru pengajian yang formal(sekolah) dan guru yang tak formal spt guru ngaji,guru mengajar sembahyang dan sebagai nya.Alasan yg di berikan supaya ilmu yg diberikan guru membawa keberkatan.Dan sentiasa mendoakan kesejahteraan mereka,Pesanan ini juga saya sampaikan pada anak-anak saya dan akan sentiasa meningatkan mereka.

Saban tahun kita akan menyambut hariguru pada tarikh keramat ini 15 hb Mei.

Bila sebut je hari guru teringat akan zaman persekolahan dulu di utara tanah air Perlis.Di sini lah pembentukan sahsiah terhadap diri ini...cikgu -cikgu SMSTSP telah menanam semangat juang,semangat berdikari,semangat setiakawan dan semangat nasioanlisme.TERIMA KASIH cikgu Abdul Rahim,Pak Ya,cikgu Mansoq,Cikgu Ishak,Cikgu Khalid Dan,Mr Chua dan ramai lagi yang tak dapat saya tuliskan disini....

SELAMAT HARI GURU....SEMUGA ALLAH MEMBERKATI CIKGU SEMUA DAN SENTIASA DALAM RAHMATNYA

Monday, May 12, 2008

Hari Ibu di Damai Puri















Farzana dan Maizatul telah mencadangkan supaya menyambut Hari Ibu di Damai Puri...dan mengesyorkan supaya mami mereka relax pada Hari Ibu....
..Seronok mandi laut dan kolam di Damai Puri

Friday, May 09, 2008

There is a rose





A man planted a rose and watered it faithfully and before it blossomed, he examined it.

He saw the bud that would soon blossom, but noticed thorns upon the stem and he thought, "How can any beautiful flower come from a plant burdened with so many sharp thorns?
Saddened by this thought, he stopped watering the rose, and just before it was ready to bloom...it died.

So it is with many people.
Within every soul there is a rose.

The God-like qualities planted in us at birth, grow amid the thorns of our faults. Many of us look at ourselves and see only the thorns, the defects.......

We despair, thinking that nothing good can possibly come from us. We neglect to water the good within us, and eventually it dies.
We never realize our potential.

Some people do not see the rose within themselves; someone else must show it to them. One of the greatest gifts a person can possess is to be able to reach past the thorns of another, and find the rose within them.....

This is one of the characteristic of love... to look at a person, know their true faults and accepting that person into your life... all the while recognizing the nobility in their soul. Help others to realize they can overcome their faults. If we show them the "rose" within themselves, they will conquer their thorns. Only then will they blossom many times over.

Friday, May 02, 2008

printer rosak


A co-worker got a pen stuck inside our printer. He started to try and
remove the pen, but I told him we don't have time for that now, just put a
note on the printer telling folks not to use it and then report it to the
Help Desk. So he grabbed a piece of paper and scrawled on it. I left before
he finished the note.
About 20 minutes later, one of my techs comes in laughing and says he was
just in the lobby, saw a piece of paper on a printer and went to
investigate.
Attached is what he found. Sometimes things don't always come out the way
you want them to........; P